News

Display news overview

Thomas Cook levert duty-free producten tot aan de passagiersstoel

20.04.2016

Online bestelde, tax-free producten worden voorafgaand aan de vlucht aan de passagier in het vliegtuig geleverd

Manhattan Associates (NASDAQ: MANH) kondigt aan dat Thomas Cook Airlines succesvol software van Manhattan Associates heeft geïmplementeerd voor de levering van duty-free producten in het vliegtuig. De software stelt Thomas Cook Airlines in staat om online bestelde producten voorafgaand aan de vlucht bij de passagiersstoel te bezorgen.

Luchtvaartmaatschappij Thomas Cook Airlines vliegt op bestemmingen over de hele wereld en is onderdeel van Thomas Cook Group plc. Om haar bedrijfsdoelstellingen te halen was Thomas Cook Airlines op zoek naar een beproefde orderfulfilmentoplossing. Thomas Cook koos voor Manhattan Associates vanwege haar 26-jarige trackrecord om met de grootste merken ter wereld samen te werken. De flexibiliteit van het Manhattan SCALE™-platform waarborgt het beheer van Thomas Cook’s unieke en uiteenlopende eisen. Een team bestaande uit medewerkers van Manhattan, Thomas Cook en Manhattan's Nordic Geopartner Idnet heeft de oplossing geïmplementeerd.

"Een van onze topprioriteiten is het bieden van flexibiliteit aan onze klanten", zegt Monika Krol, production coordinator bij het distributiecentrum van Thomas Cook Airlines in Lund, Zweden. "Door innovatief te blijven, kunnen we ook in de toekomst aan de eisen van de klant voldoen. De SCALE-oplossing van Manhattan speelt een belangrijke rol bij het behalen van deze doelen. Het biedt ons de supply chain mogelijkheden die ons helpen bij een efficiënte en nauwkeurige uitvoering van onze fulfilmentoperatie."

"Manhattan's samenwerking met toonaangevende merken in online retailing was een belangrijk argument voor Thomas Cook Airlines om te kiezen voor Manhattan Associates", aldus Pieter Van den Broecke, managing director Benelux en Duitsland bij Manhattan Associates. "We zijn er trots op dat onze technologie wordt ingezet als het supply chain platform waarmee Thomas Cook succesvol blijft groeien."Further information that could be interesting:
To make this site work properly, we place small data files called cookies on your device. Find out more about it: Data privacy