News

News-Übersicht anzeigen

Mönig Logistiek: nieuwe release gerealiseerd volgens plan

30.11.2021

Mönig Logistik heeft de toekomst van zijn magazijnbeheer veilig gesteld door een nieuwe overeenkomst met CIM Logistics af te sluiten ten aanzien van releasewijzigingen. Het sinds 2013 geïmplementeerde warehouse management systeem PROLAG®World is daarom altijd up-to-date. Mönig Logistik GmbH, gevestigd in Meschede in Noordrijn-Westfalen, is een Duitse leverancier van individuele logistieke oplossingen, van overzees transport tot gespecialiseerde opslag.

Betrouwbaarheid en snelheid behoren tot de kernelementen van de moderne logistiek. Om ook in de toekomst aan deze vraag te kunnen voldoen, besloot het bedrijf Mönig Logistiek een release change-overeenkomst te ondertekenen met softwareleverancier CIM. Het warehouse management systeem PROLAG®World houdt het magazijn in Meschede daarmee op het hoogste prestatieniveau, ondanks de voortdurend toenemende eisen. De eerste grote systeemupgrade werd in oktober 2021 doorgevoerd. Doordat het systeem voor 100% in de standaard wordt weergegeven, blijft PROLAG®World met de jaarlijkse releasewijzigingen steeds up-to-date op het gebied van veiligheid, actualiteit en efficiëntie. Dit betekent dat grote systeemveranderingen nu tot het verleden behoren. CIM breidt zijn scala aan functies voortdurend uit met extra beveiligingsfuncties en geoptimaliseerde compatibiliteit met state-of-the-art technologieën. Hiervan profiteert het bedrijf Mönig Logistiek al tijdens de huidige releasewijziging: PROLAG®GO, de mobiele Android-app voor PROLAG®World, wordt sinds oktober 2021 in Meschede gebruikt.



Weitere Informationen, die für Sie interessant sein könnten:
Damit diese Website ordnungsgemäß funktioniert, legen wir kleine Dateien – sogenannte Cookies – auf Ihrem Gerät ab. Weitere Informationen finden Sie hier: Datenschutzerklärung