News

Display news overview

Delage Consultoria & Sistemas neemt deel aan de WMS database

01.10.2010

Het team warehouse logistics begroet Delage Consultoria & Sistemas met het Delage RX®" als nieuwe deelnemer aan de WMS database. Delage RX®"

Het aantal deelnemende leveranciers en producten neemt nog steeds toe. Van het platvorm warehouse-logistics.com profiteren WM gebruikers en aanbieders in gelijke mate.

Door deelname aan de database hebben WMS aanbieders en aanbieders van WM functionaliteit de mogelijkheid te profiteren van de kennis en ervaring van het warehouse logistics team en hiermee onder andere hun marketing te ondersteunen.

Actuele informatie over WMS aanbieders alsook de brede WM know-how van het warehouse logistics team dragen er toe bij dat WM gebruikers steeds intensiever gebruik maken van het informatieplatform warehouse-logistics.com.

Het doel is WMS aanbieders en aanbieders van WM functionaliteit en WM gebruikers naadloos bij elkaar te brengen! Een compleet overzicht van deelnemende WMS aanbieders vindt u hier.

Vraag ons hier een vrijblijvende aanbieding als u als WMS leverancier de mogelijkheden van onze WMS database wilt benutten. Further information that could be interesting:
To make this site work properly, we place small data files called cookies on your device. Find out more about it: Data privacy