News

Display news overview

Hoogvliet B.V. kiest voor Locus WMS in distributiecentrum

02.02.2016

De supermarktketen tekende op maandag 28 december voor de aanschaf en implementatie van het warehousemanagementsysteem. Naar verwachting gaat Hoogvliet in de zomer van 2016 live met Locus WMS.

Hoogvliet bevoorraadt zijn 65 supermarkten en 1 versmarkt vanuit het distributie- en servicecentrum in Alphen aan den Rijn. Voor een efficiëntere magazijnoperatie zocht Hoogvliet in 2015 naar een sturend warehousemanagementsysteem (WMS). Daarbij viel de keus in december op Locus WMS van Centric. Hoogvliet is daarmee de achtste supermarktketen in Nederland die kiest voor Locus.

Efficiëntieslag

Albert Cornelisse, adjunct-directeur ict van Hoogvliet: »We hebben voor Locus gekozen omdat het een bewezen WMS-oplossing binnen de retail is, waarmee we de komende jaren een efficiëntieslag willen realiseren binnen onze logistiek«. Jan van Rijn, supply chain manager van Hoogvliet: »Hoogvliet kan met Locus WMS de komende jaren de supply chain verder optimaliseren.«

Marktleider in foodretail

Locus WMS is een intelligent en geavanceerd WMS-pakket met uitgebreide toepassingen voor de aansturing van alle logistieke processen in een magazijn. Naast marktleider voor warehousemanagement in de foodretail, is Locus WMS onder andere geschikt voor e-fulfilment-logistiek.Further information that could be interesting:
To make this site work properly, we place small data files called cookies on your device. Find out more about it: Data privacy